Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

BELA VRANA

Sali Grin

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 321
Format 13 x 20
Povez Broš
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-2422-0

Dostupnost: Na stanju

Cena: 777.60 din.

Cena sa popustom: 622.08 din.

Vaša ušteda 20%

Bela vrana

Odzumiraj
Zumiraj

Prvi deo trilogije Poluživot!


Triler u svetu natprirodnih bića, belih i crnih veštica i veštaca. Naoko su isti kao mi... Oni su crni i beli vešci i veštice, podeljeni mržnjom i netrpeljivošću, ujedinjeni strahom od jednog među njima – dečaka koji pripada obema stranama.


Dok delimo svet sa bićima malo drugačijim od nas, ne slutimo kakve se sve drame odvijaju u njihovoj stvarnosti. I zato, dobro se zagledajte u oči svog prijatelja; možda ćete u njima primetiti srebrne iskrice... Bela vrana je najuzbudljiviji debitantski roman u poslednjih nekoliko godina, a Sali Grin spada u najređu vrstu pisaca – u one prirodno darovite, čije je pero originalno i osobeno kao i njeni junaci.


Bela vrana je napet i fascinantan roman, krvlju ispisana priča o granicama okrutnosti i trpljenja, o patnji, upornosti, prkosu, nadi, veri, ljubavi i poverenju.“ - Knjigoskop


Pogledajte trejler ove sjajne knjige!


Drugi deo trilogije objavljen je pod naslovom Crno srce!

Tagovi proizvoda

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.
Sali Grin živi u Voringtonu sa sinom i mužem. Odustala je od uspešne karijere finansijskog stručnjaka kako bi se posvetila studijama kreativnog pisanja. Slobodno vreme najradije provodi u šetnjama po Velsu. Trilogija „Poluživot”, to jest prvi roman iz trilogije, „Bela vrana” književni je prvenac Sali Grin, za koji su prava prodata u više od trideset zemalja. Produkcijska kuća Fox otkupila je prava za snimanje filma po romanu „Bela vrana”.