Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

HARI POTER I DVORANA TAJNI - ILUSTROVANO

Dž. K. Rouling

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 266
Format 22.5 x 26.5
Povez Tvrd
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-2900-3

Dostupnost: Na stanju

Cena: 2,970.00 din.

Cena sa popustom: 2,673.00 din.

Vaša ušteda 10%

HARI POTER I DVORANA TAJNI - ILUSTROVANO

Odzumiraj
Zumiraj

Luksuzno, kompletno ilustrovano izdanje velikog formata koje sadrži celokupan originalni tekst Džoane K. Rouling!


Slova veličine tridesetak centimetara bila su namalana na zidu između dva prozora, i svetlucala su pri svetlosti plamtećih buktinja.


Dvorana tajni je otvorena.


Neprijatelji naslednika, čuvajte se.


Misteriozno pojavljivanje kućnog vilenjaka Dobija i njegov pokušaj da spreči Harija da se vrati na Hogvorts navode Darslijeve da ga stave u kućni pritvor do daljeg. Spas stiže u vidu letećeg automobila, kojim upravljaju Ron i njegova braća. Posle raspusta provedenog u Jazbini, nesvakidašnjoj kući Vizlijevih, i dramatičnog dolaska na Hogvorts, nova školska godina protiče pod patronatom novog profesora Odbrane od Mračnih veština Gilderoja Lokharta...

Tagovi proizvoda

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.

Dž. K. Rouling je autorka čuvenog serijala o Hariju Poteru, čijih je sedam knjiga, objavljenih između 1997. i 2007, prodato u četiristo pedeset miliona primeraka širom sveta, u preko dvesta zemalja, prevedeno na sedamdeset tri jezika i ekranizovano u osam filmskih hitova.

Pored Ordena Britanske imperije za doprinos na polju dečje književnosti, Dž. K. Rouling je odlikovana brojnim nagradama i titulama, među kojima su nagrada „Princ od Asturije za mir”, „Hans Kristijan Andersen”, Legija časti. Na Univerzitetu Harvard je održala govor prilikom uručenja diploma. Takođe, bavi se humanitarnim radom; osnovala je organizaciju „Lumos”, kako bi pomagla deci u teškom društvenom i materijalnom položaju.