Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Nagrađujemo komentare
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Nagrađujemo komentare
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

Dragi prijatelji, sa radom je počeo Evro klub!

Ukoliko ste čitalac naših izdanja, a knjige kupujete redovno – obradovaćemo vas velikim popustima i mnogim drugim iznenađenjima!

Član Evro kluba možete postati jednom kupovinom Evro izdanja u vrednosti preko 500 dinara u nekoj od naših knjižara, kada ćete dobiti personalizovanu člansku karticu. Članska kartica važi tačno godinu dana, a na njenoj poleđini postoji pet kvadratića na kojima će se posebnim pečatom beležiti svaka kupovina u vrednosti preko 500 dinara.

Postoje tri vrste kartica: bela, plava i crvena. Početni član Evro kluba dobija belu, koja donosi 20% popusta na sve Evro naslove i ukoliko u roku od godinu dana obavi pet kupovina u vrednosti preko 500 dinara, dobiće plavu člansku karticu. Plava kartica takođe traje godinu dana i na poleđini se nalazi pet kvadratića, a njenim posedovanjem stiče se pravo na 25% popusta pri kupovini Evro naslova. Ukoliko se u roku od godinu dana nakon sticanja plave kartice Evro kluba pečatima ispuni svih pet kvadratića, stiče se crvena kartica koja donosi 30% popusta pri kupovini u našim knjižarama. Popunjavanjem svih kvadratića na poleđini crvene članske kartice u roku od godinu dana dobija se nova kartica iste boje, ali i šansu da prilikom te kupovine ostvari 50% popusta za Evro naslov po izboru čija je puna cena maksimalno 1000 dinara!

Kao član Evro kluba stičete i druge mogućnosti – da prvi saznate vesti o novim naslovima kroz poseban Newsletter, da se u posebnim terminima družite sa autorima na sajmovima knjiga i promocijama, da dobijete poklon vaučere i druge poklone naše kuće i naših partnera.

Članski popust ne važi za naslove koji su na drugim akcijama, niti na knjige drugih izdavača u našim knjižarama. Na karticama i u sistemu biće jasno definisano kada su aktivirane, a ukoliko se ne ispune uslovi za sticanje nove kartice, popust se automatski vraća u kategoriju ispod poslednje aktuelne.

Bela kartica: 20% popusta

Plava kartica: 25% popusta

Crvena kartica: 30% popusta

Zbog podele naše kompanije, Evro klub od 1. novembra 2015. godine funkcioniše samo u knjižarama u Smederevu (Dimitrija Davidovića 1) i Beogradu (Dimitrija Tucovića 41). Hvala na razumevanju.