Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

KODEKS

Daglas Preston

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 407
Format 13 x 20
Povez Broš
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-1880-9

Dostupnost: Na stanju

250.00 din.

KODEKS

Odzumiraj
Zumiraj

„Pozdrav od mrtvih“, poručuje Maksvel Brodbent s video-trake koju je ostavio nakon što je tajanstveno nestao. Brodbent, ozloglašeni lovac na blago i pljačkaš grobova, skupio je neprocenjiva umetnička dela, dragulje i rukotvorine vredne više od pola milijarde dolara pre nego što je iščezao – zajedno s celom svojom zbirkom – iz svoje vile u Novom Meksiku.


Najpre se sumnja na krađu, ali istina je mnogo neobičnija – kao poslednji izazov trojici svojih sinova, sakrio se negde u svetu zajedno sa svojim blagom, pokopan kao drevni egipatski faraon. Ako žele da dobiju svoje ogromno nasledstvo, sinovi moraju da pronađu očev pažljivo skriveni grob.


Potera za blagom počinje, ali tri brata nisu jedini tragaoci. Tajna je isuviše zavodljiva da bi to zauvek ostala. Pola milijarde dolara i prastari kodeks Maja koji možda sadrži lek za rak i druge smrtonosne bolesti čine da im se uskoro pridruže i drugi lovci na blago, a neki od njih neće prezati ni pred čim da bi došli do kobnog blaga.

Od istog autora

Tagovi proizvoda

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.
Daglas Preston, redovni saradnik Njujorkera, radio je za Američki prirodnjački muzej i predavao engleski na Univerzitetu Prinston. Često je sarađivao s Linkolnom Čajldom i napisao je nekoliko bestselera u žanru trilera kao što su: Kabinet čudesa i Relikvija, koji je postao veliki holivudski filmski hit.