Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

POMRAČENJE

Stefani Majer

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 520
Format 14 x 23
Povez Tvrdi
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-1024-7

Dostupnost: Na stanju

350.00 din.

POMRAČENJE

Odzumiraj
Zumiraj

Poslednji meseci srednjoškolskog života Bele Svon ni izbliza ne liče na ono kroz šta prolaze uobičajeni maturanti. Rascepljena između svoje ljudske porodice, dečka vampira i najboljeg prijatelja vukodlaka, Bela je pred odlukama koje će zauvek promeniti svet kome pripada.


Daleko su, međutim, gore pretnje onih koji oko nje pletu svoju smrtonosnu mrežu, kriveći je i želeći da je kazne za sve gubitke koje je izazvala njena krhka pojava. Maleni, uljuljkani Forks kao da ne sluti da su sav haos i bezumni zločini koji potresaju obližnji Sijetl zapravo tek uvertira za ono šta očekuje najkišovitiju naseobinu Severne Amerike.


U senci predstojeće bitke bez presedana, karte su konačno otkrivene i za Belino srce se bore njoj dva najdraža muškarca: Edvard Kalen, u koga je zaljubljena do granice izdržljivosti, i Džejkob Blek, prijatelj koji želi mnogo, mnogo više. Odjednom, potpuno iznenada, i Bela oseća da njeno krhko telo ima dovoljno ljubavi za dva bića, toliko moćna i veličanstvena...


Pročitajte i sjajnu priču iz Pomračenja - Kratak drugi život Bri Taner.


Pročitajte i Zvanični ilustrovani vodič kroz Sumrak sagu čija je cena snižena za čak 60%!

Tagovi proizvoda

Drugi korisnici su označili ovaj proizvod sa sledećim tagovima:

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.
Stefani Majer rođena je 24. decembra 1973. u Konektikatu, kao jedna od šestoro dece, a odrasla je u Arizoni. Svog supruga upoznala je sa četiri godine, ali, po sopstvenom kazivanju, njihovo prijateljstvo, srećom, otpočelo je tek šesnaest godina kasnije, kada se posle devet meseci zabavljanja „okončalo” brakom. Imaju tri sina i žive u Feniksu, u Arizoni.