Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

SAKRIJ ME

Ava Makarti

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 329
Format 13 x 20
Povez Broš
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-2545-6

Dostupnost: Na stanju

Cena: 792.00 din.

Cena sa popustom: 633.60 din.

Vaša ušteda 20%

SAKRIJ ME

Odzumiraj
Zumiraj

„Junakinja za koju ćete od sveg srca navijati”


 Šta sve može da se dogodi kad se privatni detektiv s hakerskom prošlošću zatekne u čarobnom San Sebastijanu, baskijskom gradiću omiljenom među kockarima?


Henrijeta Hari Martinez, privatni detektiv i stručnjak za kompjutersku bezbednost rešila je da zaboravi traumatično iskustvo s krvavim afričkim dijamantima; otisnula se u San Sebastijan, rodni grad svog oca. No Hari nije došla u Španiju u potragu za svojim korenima. Odazvala se neobičnom pozivu da obavi naoko zanimljiv i nimalo zahtevan „poslić”. Glamurozna vlasnica gradskog kazina Riva Mils unajmila ju je da razotkrije grupu prevaranata koji svake večeri za stolom sa zelenom čojom ubiru kajmak na račun kuće. Ništa lakše za iskusnu Hari, pod uslovom da se drži isključivo poverenog joj posla. No Hari ne bi bila ono što jeste da nije prekoračila ovlašćenja i malo pronjuškala za svoj groš. Ovoga puta zamerila se zaista nemilosrdnim momcima...


U igri bez pravila, pobednik nosi sve.

Od istog autora

Tagovi proizvoda

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.

Ava Makarti je rođena u Dablinu. Studirala je na Univerzitetskom koledžu u Dablinu, gde je stekla diplomu iz fizike i master iz nuklearne medicine. Radila je kao medicinski fizičar i kao kompjuterski analitičar na Londonskoj berzi. Pre nego što je napisala svoj prvi roman, provela je dvadeset godina u softverskoj industriji. Trenutno je potpuno posvećena pisanju, živi u Dablinu s mužem Tomom, dvoje dece i dva psa.

Njen književni prvenac, Insajder, objavljen 2009, primio je pohvalne ocene od kritike, i ubrzo za njim, godine 2010, objavljen je nastavak romana, Kurir, nakon čega sledi i treći deo serijala o Hari Martinez, Sakrij me. Avine knjige su do sada prevedene na trinaest jezika.