Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

TAJNE SREĆNOG ŽIVOTA

Suzan Majsner

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 326
Format 13 x 20
Povez Broš
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-2851-8

Dostupnost: Na stanju

Cena: 902.00 din.

Cena sa popustom: 721.60 din.

Vaša ušteda 20%

TAJNE SREĆNOG ŽIVOTA

Odzumiraj
Zumiraj

Istina je čudan saputnik; jednog trenutka baca u očajanje, a drugog opčinjuje. Ali nikada ne obmanjuje.


Mlada Amerikanka Kendra van Zant, priprema se za intervju sa slikarkom Izabel Makfarland, koja je decenijama odbijala novinare. Izabel je jedan od malobrojnih još živih svedoka nacističkog bombardovanja Londona i plana britanske vlade za zaštitu londonske dece. Priča koju će Kendra od nje čuti staviće na probu njena uverenja i njeno srce...


London, početak Drugog svetskog rata: stotine hiljada londonske dece evakuisane su u takozvane hraniteljske porodice u mirnoj unutrašnjosti zemlje. Sestrice Emi i Džulija Dauntri smeštene su u pitoresknom kostvoldskom seocetu, u ljupkoj kući srdačne Šarlot Hevlok. Ali Emi žudi da se vrati u London, gde je čeka obećanje blistave karijere. Ne mogavši da ostavi malenu Džuliju, Emi je vodi sa sobom. Kada su se dve devojčice iskrcale na prestoničkoj stanici Pedington, bio je sedmi septembar, dan zverskog bombardovanja Londona... Sticajem niza nesrećnih okolnosti, Emi i Džulija su nemilosrdno razdvojene i od tog trenutka, njihov život nikad više neće biti isti.


Ostatak sveta se može kretati vrtoglavom brzinom, ali kad učiš da živiš s gubitkom, vreme usporava do brzine tvog disanja.

Tagovi proizvoda

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.
Nema dodatnih informacija o ovom autoru.