Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

TEMELJI VEČNOSTI

Ken Folet

Podeli sa prijateljima:

Broj strana 827
Format 14 x 23
Povez Tvrd
Pismo Latinica
ISBN 978-86-505-2886-0

Dostupnost: Na stanju

Cena: 2,090.00 din.

Cena sa popustom: 1,672.00 din.

Vaša ušteda 20%

Temelji večnosti

Odzumiraj
Zumiraj

Priča o zaveri stoleća.


Saga koja je očarala milione čitalaca. Epski epilog Stubova zemljeSveta bez kraja veličanstvena je priča o korenima moći britanske imperije i jedne nove religije koja će zauvek promeniti svetski poredak.


Za Božić 1558. mladi Ned Vilard se vraća kući u Kingsbridž i zatiče varoš drugačiju od one koju je ostavio nekoliko godina ranije. Drevna Kingsbrička katedrala nadvija se nad gradom rastrzanim verskom mržnjom. Evropa je zahvaćena krvavim previranjima u kojima se visoka moralna načela silovito sukobljavaju s prijateljstvom, odanošću i ljubavlju.


Varnice ekstremizma pršte od Edinburga do Ženeve, a protestantkinja Elizabeta Tjudor grčevito se bori da sačuva presto, okružena grupicom posvećenih špijuna; dok se Engleska sprema za neizbežan pomorski okršaj s nepobedivom Španskom armadom, a Elizabeta nastoji da stiša strasti zagriženih katolika s jedne strane i puritanaca s druge, sve je izvesnije da njen istinski neprijatelj nisu dve suprotstavljene religije.


Prava bitka vodi se između onih koji veruju u toleranciju i kompromis i tirana rešenih da svoja uverenja nametnu po svaku cenu.

Tagovi proizvoda

Koristite razmak da razdvojite tagove. Koristite apostrof (') za fraze.

Sadrzaj taba PDF Odlomak.
Ken Folet je rođen 1949. godine u Kardifu, u Velsu. Objavio je preko trideset knjiga, a naklonost publike stekao je pre svega zahvaljujući istorijskim romanima. Uverljivim i živopisnim pričama o usponima i padovima porodica s dna ali i s vrha društvene lestvice, u kojima su porodične sage raskošan okvir za značajne istorijske događaje.