Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Upoznajte trolove
Outlet akcija - Knjige po 250 dinara!
Hari Poter komplet
Moja korpa

Vaša korpa je prazna.

Nagrađujemo komentare!

Nagrađujemo komentare

Dragi knjiški moljci,

Svi znamo koliko nam znači iskrena preporuka knjige, ali i koliko smo ponosni kada neko nakon našeg saveta pročita knjigu i ona mu se dopadne. S obzirom da naš sajt svakodnevno posećuje veliki broj ljubitelja knjiga, veoma je značajno da pri odabiru štiva za čitanje oni dobiju realne prikaze od osoba koje su određene naslove već pročitale.

Stoga smo se odlučili da sekciju komentara dodatno popularizujemo, i to tako što ćemo svakog meseca, počev od septembra, nagraditi jedan komentar koji je u prethodnih 30 dana bio kreativniji, originalniji i informativniji od ostalih. Nije potrebno da komentari budu pozitivni, već da donesu lični utisak svakog čitaoca, i da osim navedenih karakteristika - kreativnosti, originalnosti i informativnosti, ispune i kriterijum pismenosti i sažetosti – komentari ne treba da budu niti previše kratki, ali ni previše dugi, već efektni.

Nagrada za komentatora meseca je jedno Evro-Giunti izdanje po izboru u vrednosti do 1.000 dinara, a jedina dva uslova za učestvovanje su da budete registrovan član našeg sajta sa validnom e-mail adresom, kako bismo mogli da vas kontaktiramo u slučaju izbora za komentar meseca, kao i to da se adresa na koju ćemo dostaviti nagradu nalazi na teritoriji Republike Srbije.

Ukoliko se tokom jednog meseca pojavi više komentara koji ispunjavaju sve nabrojane kriterijume, zadržavamo pravo da nagradimo više najboljih komentatora meseca.

Pratite nas na Facebooku, Twitteru, Instagramu i YouTubeu kako biste bili u toku sa svim akcijama i novostima iz naše kuće.

Srećno, radujemo se vašim recenzijama!